OVER MIJ

Maak kennis!

Ik ben Marieke, ga het liefst fladderend vol enthousiasme door het leven! Hou van gezelligheid met familie en vrienden. Creatief bezig zijn, iets organiseren en (ont)zorgen daar leef ik voor.

Mijn missie is om ondernemers te helpen met hun creatieve uitstraling, content & structuur! Mijn kracht ligt in het creatief meedenken en doen! Dit doe ik door te visualiseren over ideeën, van daaruit te ordenen, creëren en organiseren, zodat deze ideeën uiteindelijk tot leven komen en to do dingen worden weggewerkt voor de juiste uitstraling, focus en overzicht. 

mijn xpression

FLADDEREN

Inderdaad het liefst ga ik fladderend door het leven, dromen en avonturen beleven! Er zijn namelijk zoveel leuke dingen te doen, te organiseren en te creëren. Het is maar net hoe je het inricht en welke keuzes je maakt.

Samen met mijn heerlijk gezin, partner Wiljan, zoon Noud en dochter Roos woon ik in Made. 8 jaar geleden hebben wij het huis van mijn ouders gekocht en maken hier samen ons eigen “XPRESSION” van. Als klein kind kon ik hier al helemaal visualiseren hoe ik het wilde veranderen, en kijk eens waar we nu zijn, zo trots op wat we hebben gecreëerd, waar iedereen welkom is voor een gezellig praatje, thee’tje, borreltje en dansje.

Vanuit deze plek werk ik; een fijn rustig plekje, waar ik helemaal in mijn creatieve bubbel kan duiken om met focus en aandacht items uit te werken, mensen te ontmoeten en te supporten.  

CREATIE

Ik geloof echt dat je zelf het leven kunt vormgeven naar wat je blij en gelukkig maakt. Je dromen achterna jagen; wat wil je nu echt? Geluk zit namelijk al in jezelf, alleen is de kunst om dat werkelijk te vinden en bij je te houden. En geloof me dit is niet iets wat je in een week even neerzet, dit is echt iets wat kan groeien en mag gaan bloeien! Met behulp van de juiste mensen om je heen en die je ontmoet (zo dankbaar hiervoor)! Soms word je even teruggefloten; stop even “je loopt als een kip zonder kop”, en weet je, soms is het dan een kwestie om je gewoon eens uit je comfortzone te stappen… maar nog belangrijker; luister naar je gevoel en lichaam en zoom uit!

Dat te creëren; dat gun ik iedereen. Hoe mooi is het om met jouw talent een ander te helpen. Mijn deel zit in visualisatie, creatie en support!

Wat is jouw talent?

Visual Assistent Marieke

“Blijf naar je hart luisteren, het zal je de weg fluisteren!”

Lief leven

SAMEN kennismaken?